Vårt mål er å løfte frem produkter fra bønder som dyrker sin mark med tanke og omsorg. Vi er opptatt av dyrevelferd, og benytter oss av leverandører med samme fokus.
Else og Dag leverer alt som de har på gården fra egg og grønnsaker til storfe, lam og griser av traditionelle norske raser.
Else og Dag leverer alt som de har på gården fra egg og grønnsaker til storfe, lam og griser av traditionelle norske raser.
Vigdis Rosenkilde er en norsk gründer som solgte det hun eide og dro til Latin-Amerika for å realisere drømmen om å jobbe med kakao og sjokolade. Vigdis kjøper nå den aller beste kakaoen hun kan finne direkte av bønder i Peru. På den måten sikrer hun kvaliteten, bonden får en rettferdig pris, og du får den beste sjokoladen. Den største delen av produksjonen hennes foregår i Peru, men hun lager også små partier med sjokolade i Oslo som hun leverer til Kontrast. Vigdis holder mange kurs om kakao og sjokolade.
Vigdis Rosenkilde er en norsk gründer som solgte det hun eide og dro til Latin-Amerika for å realisere drømmen om å jobbe med kakao og sjokolade. Vigdis kjøper nå den aller beste kakaoen hun kan finne direkte av bønder i Peru. På den måten sikrer hun kvaliteten, bonden får en rettferdig pris, og du får den beste sjokoladen. Den største delen av produksjonen hennes foregår i Peru, men hun lager også små partier med sjokolade i Oslo som hun leverer til Kontrast. Vigdis holder mange kurs om kakao og sjokolade.
Hrogn AS fra arktiske Norge er verldens eneste produsent av naturlig tørket Skreirogn, kalt Bottarga Boreale.
Denne bærekraftige sjømatprodusent tilbyr en rad innovative produkter som alle kommer fra det Norske hav.
Deres seneste innovasjon, Skreiperle, er det første caviar produkt laget fra Skrei.
Hrogn AS fra arktiske Norge er verldens eneste produsent av naturlig tørket Skreirogn, kalt Bottarga Boreale.
Denne bærekraftige sjømatprodusent tilbyr en rad innovative produkter som alle kommer fra det Norske hav.
Deres seneste innovasjon, Skreiperle, er det første caviar produkt laget fra Skrei.
Soli Eplegård ligger midt i Østfold, Vi produserer bare 3000 flasker i året, og prøver lage et produkt som gir en vinøs opplevelse. Eplemosten vår skal være som god vin, men uten alkohol. Vi dyrker epler av type Aroma, Rubinstep og James Grieve, og blandingsmosten vår ble kåret til Norges beste i 2017. Vi samarbeider med Borgebund gård og Dyre gård om produksjon og presssing. Flaskene våre innholder bare Østfold-epler, uten tilsetninger av noe slag.
Soli Eplegård ligger midt i Østfold, Vi produserer bare 3000 flasker i året, og prøver lage et produkt som gir en vinøs opplevelse. Eplemosten vår skal være som god vin, men uten alkohol. Vi dyrker epler av type Aroma, Rubinstep og James Grieve, og blandingsmosten vår ble kåret til Norges beste i 2017. Vi samarbeider med Borgebund gård og Dyre gård om produksjon og presssing. Flaskene våre innholder bare Østfold-epler, uten tilsetninger av noe slag.
Linnestad gård holder til i Ås kommune og dyrker økologiske grønnsaker. Gården er en sertifisert økologisk gård, og driver et samarbeid sammen med Norges miljø- og biovitenskapelige universitet. Linnestad Gård tilbyr også selvplukk av frukt og grønt.
Linnestad gård holder til i Ås kommune og dyrker økologiske grønnsaker. Gården er en sertifisert økologisk gård, og driver et samarbeid sammen med Norges miljø- og biovitenskapelige universitet. Linnestad Gård tilbyr også selvplukk av frukt og grønt.
Utegris på store beiter, økologisk og gressforet ku og sau, 25 minutter fra Oslo S. Gården Søndre Oppegård ligger midt i Svartskog Landskapsvernområde i Oppegård kommune, rett utenfor Oslo. Vi produserer kjøtt med stort fokus på velferd og kvalitet
Utegris på store beiter, økologisk og gressforet ku og sau, 25 minutter fra Oslo S. Gården Søndre Oppegård ligger midt i Svartskog Landskapsvernområde i Oppegård kommune, rett utenfor Oslo. Vi produserer kjøtt med stort fokus på velferd og kvalitet
Horgen Gård har drevet med økologisk produksjon i 25 år i Nes på Romerriket. Fe som er av rasen Aberdeen Angus spiser kun gress og er ute på beitemarkene året rundt. Det er disse faktorene som gjør at kjøttet er av høy kvalitet.
Horgen Gård har drevet med økologisk produksjon i 25 år i Nes på Romerriket. Fe som er av rasen Aberdeen Angus spiser kun gress og er ute på beitemarkene året rundt. Det er disse faktorene som gjør at kjøttet er av høy kvalitet.
Lars Brustads gård holder til på Holter i Nannestad kommune. Han huser både vaktel og lam. Brustad Gård leverer vaktelegg av høy kvalitet til restaurant Kontrast.
Lars Brustads gård holder til på Holter i Nannestad kommune. Han huser både vaktel og lam. Brustad Gård leverer vaktelegg av høy kvalitet til restaurant Kontrast.
Grøndalen Gård produserer ferskost som kalles Nyr. Osten er laget av syrnet, økologisk helmelk fra lykkelige kuer, uten noen form for tilsetningsstoffer. Nyr kan brukes i dagligdags matlaging, erstatte rømme og fløte i matlagning, samt til desserter. All produksjon foregår på gården, hvor melken blir pasteurisert, syrnet og hengt i osteposer for drenering av myse. Grønlandalen Gård er spesialitetsmerket og debiomerket (beviser at produktene er produsert på en økologisk og bærekraftig måte).
Grøndalen Gård produserer ferskost som kalles Nyr. Osten er laget av syrnet, økologisk helmelk fra lykkelige kuer, uten noen form for tilsetningsstoffer. Nyr kan brukes i dagligdags matlaging, erstatte rømme og fløte i matlagning, samt til desserter. All produksjon foregår på gården, hvor melken blir pasteurisert, syrnet og hengt i osteposer for drenering av myse. Grønlandalen Gård er spesialitetsmerket og debiomerket (beviser at produktene er produsert på en økologisk og bærekraftig måte).
Jørgen Baumfelder har i 10 år drevet med produksjon av økologisk sopp på familiegården i Verdal. Trøndersopp dyrker Kongeøster og Shiitake.
Jørgen Baumfelder har i 10 år drevet med produksjon av økologisk sopp på familiegården i Verdal. Trøndersopp dyrker Kongeøster og Shiitake.
Skott Gård har frukttradisjoner helt tilbake til 1800- tallet da oldefaren til Atle Tærum kjøpte gården. Den store interessen og kunnskapen for frukt og bær har de tatt med seg fra Aurland i Sogn. Gården er lokalisert langs Drammenselva. Skott Gård dyrker hele 14 forskjellige typer plommer, samt flere typer blåbær og svarthyll.
Skott Gård har frukttradisjoner helt tilbake til 1800- tallet da oldefaren til Atle Tærum kjøpte gården. Den store interessen og kunnskapen for frukt og bær har de tatt med seg fra Aurland i Sogn. Gården er lokalisert langs Drammenselva. Skott Gård dyrker hele 14 forskjellige typer plommer, samt flere typer blåbær og svarthyll.
Heinrich Jung har vokst opp i Tyskland, men driver nå allsidig gårdsdrift i Åsnes kommune i Hedmark. Heinrich huser 360 griser, 30 ammekyr og et større antall hester på gården.
Heinrich Jung har vokst opp i Tyskland, men driver nå allsidig gårdsdrift i Åsnes kommune i Hedmark. Heinrich huser 360 griser, 30 ammekyr og et større antall hester på gården.
Scalmarin består av et team sammensatt av unik kompetanse innen det marine fagfeltet og sjømatentusiaster. Vår kunnskap og vårt engasjement for bærekraftig produksjon av sjømat gjør at vi kun leverer de beste råvarene, hvor kvalitet, miljø og matsikkerhet alltid er i fokus.
Vi leverer kun ferske og levende produkter. Skjellene er håndplukket av dykkere og skalldyrene er fisket av lokale fiskere.
Scalmarin består av et team sammensatt av unik kompetanse innen det marine fagfeltet og sjømatentusiaster. Vår kunnskap og vårt engasjement for bærekraftig produksjon av sjømat gjør at vi kun leverer de beste råvarene, hvor kvalitet, miljø og matsikkerhet alltid er i fokus.
Vi leverer kun ferske og levende produkter. Skjellene er håndplukket av dykkere og skalldyrene er fisket av lokale fiskere.
Prestholt Gård ligger i Hallingdal i Buskerud, og spesialiserer sin produksjon på geitost. Ysteriet fokuserer på å produsere hvit geitost av egen melk fra egen gård. De produserer også kumelk fra lokale bønder. Prestholt geitost har fått tildelt gull i NM i gardsost for brun geitost i 2015 og 2016.
Prestholt Gård ligger i Hallingdal i Buskerud, og spesialiserer sin produksjon på geitost. Ysteriet fokuserer på å produsere hvit geitost av egen melk fra egen gård. De produserer også kumelk fra lokale bønder. Prestholt geitost har fått tildelt gull i NM i gardsost for brun geitost i 2015 og 2016.
Leverer alt som går og spise i skogen, bær, sopp, urter og formidler kunnskap.
Leverer alt som går og spise i skogen, bær, sopp, urter og formidler kunnskap.
Eiker Gårdsysteri produserer spesialitet oster som har mottatt gull- og sølvmedalje fra Landsutstillingen for gardsost. Eiker Gårdsysteri har også deltatt i Det Norske Måltid. Vi bruker fremfor alt deres ost Holtefjell XO .
Eiker Gårdsysteri produserer spesialitet oster som har mottatt gull- og sølvmedalje fra Landsutstillingen for gardsost. Eiker Gårdsysteri har også deltatt i Det Norske Måltid. Vi bruker fremfor alt deres ost Holtefjell XO .
Tingvoll ost er et familiedrevet gårdsmeieri som produserer hvit- og blåmuggoster basert på kumelk fra egen gård. Gården er lokalisert i Tingvoll kommune i Nordmøre, hvor ystingen foregår i eget gårdsmeieri. Alle de fire ostene Tingvoll produserer, har vunnet medalje under World Cheese Awards. Deres blåmuggost Kraftkar har varet et stående anslag på menyen på Kontrast sen første dag.
Tingvoll ost er et familiedrevet gårdsmeieri som produserer hvit- og blåmuggoster basert på kumelk fra egen gård. Gården er lokalisert i Tingvoll kommune i Nordmøre, hvor ystingen foregår i eget gårdsmeieri. Alle de fire ostene Tingvoll produserer, har vunnet medalje under World Cheese Awards. Deres blåmuggost Kraftkar har varet et stående anslag på menyen på Kontrast sen første dag.